HATAY / DEFNE - Orhanlı Ortaokulu

Orhanlı Ortaokulu

ORHANLI MAH. ORHANLI CAD. ORHANLI ORTAOKULU SİTESİ NO 124 DEFNE / HATAY
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmak ve öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı demokratik, bilimsel düşünebilen bireyler olarak yetiştirmek ve topluma kazandırmak.
Misyon
Araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, eleştirel ve yaratıcı düşünen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan dünya insanları yetiştirmektir.
Başarılar
2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YILDIZ ERKEK FUTSAL TAKIMI HATAY 2. OLUP TÜRKİYE GRUP MÜSABAKALARINA KATILMIŞTIR. 2017/ 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ERKEK FUTSAL TAKIMIMIZ İLÇEDE 3. , KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ İLÇEDE 2. OLDU. 2018 YILININ KASIM AYINDA DEFNE İLÇESİNDE YAPILAN FUTSAL TURNUVASINDA KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ 2. OLMUŞTUR. Okulumuz Türkiye geneli yapılan Lise Giriş Snavlarında Hatay ´da bulunan okullar arasında (2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında) 37. sırada yer alarak büyük başarı göstermiştir.
Mahalle dolmuşlarıyla ilçe merkezine ulaşım sağlanıyor.
Orhanlı Mah.Defne HATAY
5.5 KM
Futsal Takımları ( Kız-Erkek )